Lijstvenster

<< Klik om Inhoudsopgave te zien >>

Navigatie:  Turbo Dambase 11 > Starten met Turbo Dambase >

Lijstvenster

Bestand > Lijst

Het Lijstvenster toont de inhoud van de database.

Databases Openen

Game-List

Kies een partij en druk op Enter om de partij te laden in het Partijvenster waar je hem kan naspelen.

Druk in het Partijvenster op Ctrl-Pijl-rechts, of kies Regelaars > Volgende Partij, of gebruik de Regelaars, om de volgende partij te laden .

Druk in het Partijvenster op Ctrl-Pijl-links, of kies Regelaars > Vorige Partij, of gebruik de Regelaars, om de vorige partij te laden.

Het Lijstvenster heeft verschillende tabbladen aan de bovenkant die je op verschillende manieren laat kijken naar de partijen in de database.

Partijlijst

Spelerlijst

Toernooilijst

Annotatorlijst

Bronlijst

Teamlijst

Partijnaamlijst