Databases Converteren

<< Klik om Inhoudsopgave te zien >>

Navigatie:  Turbo Dambase 11 > Geavanceerde Functies > Databases Beheren >

Databases Converteren

Tools > Databases Converteren

Deze Turbo Dambase versie gebruikt een nieuw formaat (met bestandsextensie tdh). Oude databases moeten naar het nieuwe formaat geconverteerd worden.

Kies de databases die je wilt converteren. Het programma begint met het converteren van alle geselecteerde databases. Na afloop laat het programma het aantal geconverteerde databases en partijen zien. De originele databases blijven in de directory staan.