Databases Samenvoegen

<< Klik om Inhoudsopgave te zien >>

Navigatie:  Turbo Dambase 11 > Geavanceerde Functies > Databases Beheren >

Databases Samenvoegen

Tools > Databases Samenvoegen

Je kan verschillende databases samenvoegen in één grote database.

Selecteer in het Samenvoegen dialoogvenster de databases die je wilt samenvoegen. Voer daarna in het Samenvoegen in Database dialoogvenster de naam in van de nieuwe database die je wilt maken. De geselecteerde databases worden gesorteerd op bestandsnaam en in die volgorde naar de nieuwe database gekopieerd. Na afloop laat het programma het aantal gekopieerde partijen zien.