Aanmelden

<< Klik om Inhoudsopgave te zien >>

Navigatie:  Turbo Dambase 11 > Installeren >

Aanmelden

Account > Aanmelden

Gebruik dit dialoogvenster om je aan te melden bij Turbo Dambase.

Sign-In

Voer het e-mailadres en het wachtwoord in van je Turbo Dambase account en kies Aanmelden.

Als het aanmelden is gelukt verschijnt het volgende bericht:

Signed-In

Gebruik het Account menu om je naam en e-mail te zien. Het account menu heeft ook een optie om je af te melden.

Als je nog geen Turbo Dambase account hebt kies Maak Nieuw Account. Je wordt doorgestuurd naar de website van Turbo Dambase waar je een nieuw account kan aanmaken.