Diagram

<< Klik om Inhoudsopgave te zien >>

Navigatie:  Turbo Dambase 11 > Starten met Turbo Dambase > Partijen Afdrukken >

Diagram

Bewerken > Partij Afdrukken > Diagram

Partijlijst | rechts-klik | Uitvoer > Partijen Afdrukken > Diagram

Gebruik dit tabblad om te bepalen hoe de diagrammen eruit moeten zien.

Print-Options-Diagram

Kies Diagrammen omgedraaid als je de diagrammen wilt omdraaien.

Kies Markeer kant aan zet als je een markering naast het diagram wilt tonen die aangeeft wie aan zet is.

Kies Diagramnummers om bij elk diagram een nummer weer te geven.

We raden aan om Standaard grootte te kiezen voor de diagrammen, maar je kan de grootte ook zelf specificeren.

Als je TrueType diagrammen kiest moet je het lettertype aangeven op het tabblad Lettertypes.

Bij Bitmap diagrammen kan je kiezen tussen Zwart en wit of Bord op scherm.

Vel is alleen relevant als je diagramvellen afdrukt. De afmeting van de diagrammen hangt af van het aantal kolommen.